Dit werk is te bezichtigen en te koop  bij JAJA Schilderijen

Woenselsestraat 341 (vlakbij het Catharinaziekenhuis)
5623 ED, Eindhoven

Openingstijden: Maandag- Dinsdag – Donderdag – Vrijdag 10.00 – 17.00 uur Op woensdagen gesloten! Zaterdag 10.00 – 14.00 uur

 

 

Esther van Wijnen is geboren in 1971 te Noordwijk. Na een aantal andere artistieke omzwervingen zoals het bouwen van decors en sets in de filmwereld en het ontwerpen van interieurs voor diverse horecalocaties richt ze zich nu hoofdzakelijk op het schilderen. Ze is autodidact, maar heeft zich in der loop van de jaren verschillende technieken en materialen eigen gemaakt. Zij gebruikt voor haar huidige werk olieverf, vaak gecombineerd met reliëfpasta, papier, of wat ze voor handen krijgt. Het werk valt meteen op door de vrolijke heldere kleuren.

Het zijn de alledaagse dingen van het leven die ze schildert en voor iedereen herkenbaar. Ook valt de humor op wat in elk schilderij zit. Haar voorkeur gaat uit naar grote doeken, zodat zij vrij kan werken. Ze maakt naast schilderijen ook muurschilderingen en wordt ingehuurd door bedrijven als freelancer om te helpen bij themaparken.