ART ROTTERDAM 2018

8 – 11 februari 2018 | Locatie: Van Nellefabriek

Art Rotterdam brengt u de laatste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst in verschillende tentoonstellingsmodellen. Videokunst in Projections, installaties en performances in Intersections, jonge galeries met solopresentaties in de New Art Section en de nieuwste generatie jonge Nederlandse kunstenaars in Prospects & Concepts van het Mondriaan Fonds. In Open Air, op het buiten terrein van de Van Nellefabriek, zijn grootschalige werken te zien. Zeventig galeries, waaronder alle Nederlandse topgaleries, tonen de laatste ontwikkelingen in de Main Section. Nieuw dit jaar is de sectie Commonities, naar een ontwerp van Lorenzo Benedetti, curator of contemporary art bij het Kunstmuseum St.Gallen. In Commonities legt Benedetti op basis van thematiek en materialiteit verbanden tussen de verschillende gepresenteerde kunstenaars.

Art Rotterdam is ook dit jaar weer de spil van de Art Rotterdam Week. De hele stad bruist van tentoonstellingen, pop-up shows, openingen en kunst- en designbeurzen. Er rijden gratis pendelbussen zodat u het beste van wat Rotterdam te bieden heeft op cultureel gebied kunt ontdekken.

Het online ticket van Art Rotterdam bespaart u veel tijd, aangezien u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. U kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. Bovendien levert het een korting op van € 3,-. U betaalt € 16,50 i.p.v. € 19,50. Geniet 2 dagen van alle presentaties op het Van Nellefabriek terrein met het Art Rotterdam 2-daags ticket: € 27,50 (alleen online te bestellen).

Kijk voor meer informatie: www.artrotterdam.com | www.artrotterdamweek.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *