2020 komt eraan

Beste mensen,

Aan de vooravond van het nieuwe jaar kunnen wij terugblikken op een mooi en succesvol jaar met veel fijne en interessante ontmoetingen.
Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om een mooi, goed en gevarieerd aanbod aan kunstwerken te brengen. Het aantal bezoekers op onze website www.kunstzoektmuur.com verdubbelde in 2019 en het aantal verkopen steeg navenant. Dat we ons opvallend in de kijker speelden, ook door verschillende social media en advertentiesites, heeft daar zeker aan bijgedragen.
Kijkend naar het nieuwe jaar lopen wij over van ideeën en plannen om onze kunsthandel verder uit te breiden. Wij houden jullie graag op de hoogte.

Voordat we het nieuwe jaar straks met frisse moed instappen willen wij jullie, onze klanten, hartelijk bedanken voor 2019 en we zien jullie graag terug. Tenslotte willen wij speciaal ook Jochem, Adri van de Meulengraaf en de andere medewerkers van J.A.J.A. Art, Frames & More in Eindhoven bedanken voor de vele mooie en deskundige inlijstingen en prettige samenwerking.

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Hartelijke groet,

Rian en Olaf Wijman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *